Чому столове приладдя Jay вважають вибором професіоналів HoReCa?

Содержание
Відмінна якість столових приборів є важливою частиною закладів громадського харчування. Серед продукції численних брендів мають попит столові прибори JAY, виготовлені в Іспанії. Вироби поєднують у собі простоту та вишуканий дизайн, при цьому застосовуються як перевірені традиції, так і сучасні модні тенденції у лаконічному виконанні. Крім зовнішнього вигляду, бренд приділяє належну увагу експлуатаційним рисам, адже професійне приладдя повинне забезпечувати стійкість до інтенсивної експлуатації та зручність для гостей закладу. І все це за дуже розумну ціну.
Сировиною для виготовлення слугує якісна нержавіюча сталь марки 18/10 та феритова нержавіюча сталь (AISI), також відому під маркуванням INOX (18/0). Матеріали цього типу надають готовим виробам неповторного блиску і характерної «оксамитової» поверхні, яку можна відчути на дотик. При виробництві використовуються інноваційні технології, що забезпечує приладдю високі користувацькі властивості.
У чому переваги столових приборів Jay?
Серед плюсів столового приладдя Jay слід виділити:
- Цінова доступність у співвідношенні із високою якістю виробів.
- Відсутність в конструкції гострих граней і стиків, що є показником високої техніки виконання.
- Високоякісне полірування поверхні.
- Особлива форма зубів виделок, яка не дозволяє залишкам їжі застрягати, що істотно прискорює і полегшує процес миття приладдя, забезпечує комфорт використання.
- Прихована пилка на одній зі сторін ножа, що розширює можливості використання столового приладу.
- Функціональність. Випускається широкий вибір комплектів для різних страв і випадків.
- Раціональне співвідношення параметрів приладів (відношення довжини й товщини), яке гарантує стійкість до деформації та довговічність.
- Гігієнічність. Гладка поверхня сталі легко миється і не вбирає запахи.
Під час виробництва здійснюється суворий контроль якості, завдяки чому продукція відповідає високим стандартам.
Яке столове приладдя представлене в асортименті марки Jay?
Виробник високоякісних столових приборів для HoReCa пропонує широкий вибір:
- Основні набори. В них входять столові ложки, виделки, ножі, а також чайні ложки.
- Набори для сервірування. Можуть включати додаткові інструменти для їжі, такі як лопатки для торта, щипці для цукру.
- Десертні набори. Пропонуються спеціальні виделки та ложки для десертів.
- Рибні та фруктові набори. Складаються з приладдя для зручного вживання риби, фруктів й фруктових салатів.
Випускаються й комплекти приладдя одного типу – ножів, столових ложок тощо Це дає змогу оновлювати комплектацію інструментів у закладі, купуючи лише те, що справді потрібно.
Постійно адаптуючись до вимог і запитів споживачів, розробляються проєкти майбутніх виробів і втілюються в життя найрізноманітніші ідеї. Бренд Jay налічує більше ніж 30 колекцій столових приладів, виконаних в різних стилях, з неповторними формами. Найбільш популярними серіями столових приборів є: Corona, Ingles, Jade, Duna, Martele, Oval. Колекції регулярно оновлюються у широкому спектрі дизайну − від лаконічної класики до сучасних мінімалістичних рішень, стилю романтик або лофт, щоб задовольнити вподобання власників ресторанів та кафе і їх відвідувачів.
Абсолютно всі колекції є ексклюзивними та унікальними, а їх характерною особливістю можна назвати довговічність і максимальну точність, оскільки всі вироби проєктуються за заданим шаблоном.